Ευαγγελία Παπαδοπούλου, Evangelia Papadopoulou

Η Ευαγγελία Παπαδοπούλου γεννήθηκε και σπούδασε στην Αθήνα. Μετά την αποφοίτησή της από την Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης, εργάστηκε ως στέλεχος στο Δημόσιο τομέα, απ' όπου, αργότερα, παραιτήθηκε για ν' ακολουθήσει το όνειρο της ψυχής της.

Έχοντας ολοκληρώσει τις βασικές της σπουδές στη Σχολή Νηπιαγωγών Αθηνών και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Συμβουλευτική Ψυχολογία και τον Επαγγελματικό Προσανατολισμό (Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης), παράλληλα με μια σειρά ψυχοθεραπευτικές εκπαιδεύσεις της στην Ελλάδα  και το Εξωτερικό.

Η θεραπεία και εκπαίδευσή της ξεκίνησε το 1997 και συνεχίζει να πραγματοποιείται στο R.O.S.E. (www.rose.com.gr).

Για αρκετά χρόνια εργάστηκε ως Υπεύθυνη στο Κέντρο Συμβουλευτικής του Δήμου Βύρωνα, όπου οργάνωσε και συντόνισε σεμινάρια και ομάδες για γονείς, εκπαιδευτικούς, εφήβους και νέους (επικοινωνία στην οικογένεια, διαχείριση κρίσεων, διαχείριση συναισθημάτων, αυτογνωσία κ.ά). 

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ιδιωτικά στην υπηρεσία της υποστήριξης ατόμων και ομάδων, ενώ πραγματοποιεί σεμινάρια αυτογνωσίας και προσωπικής ενδυνάμωσης σε συνεργασία και με άλλους φορείς (Δήμοι, Σχολεία, Σύλλογοι Γυναικών κ.ά.)